Groepen

Een sportieve activiteit bij boulderhal Roest kan met groepen kinderen of volwassenen. We organiseren ook superleuke kinderfeestjes!

Kinderfeestje

Een sportief kinderfeestje? Dat kan bij Boulderhal Roest. Na een korte uitleg kunnen de kinderen aan de slag onder begeleiding van de instructeur en de ouders. Benodigdheden: Sportieve kleding en schone sportschoenen (liefst met lichte zolen). Na een uur boulderplezier staat limonade met chips klaar om de dag gezellig af te sluiten. Minimum leeftijd: 8 jaar en minimaal 6 kinderen.

Kosten zijn €16,50 per kind. Kinderfeestjes zijn alleen op vaste tijden mogelijk van maandag tot zaterdag.

Kinderfeestjes zijn te boeken via onze boekingstool.

Kinderfeestje boeken >

Kinderfeestje boulderhal roest

Scholen en groepen jeugd

Roest biedt gymlessen aan voor de bovenbouw van het basisonderwijs, middelbare scholen, mbo en hbo. De lesinhoud wordt aangepast aan de leeftijd, het niveau van de leerlingen en aan het aantal lessen. Andere groepen (bijv. scouting of sportclubs) kunnen ook komen boulderen. Er is veel mogelijk!

Boulderen is laagdrempelig, leerlingen kunnen na een korte instructie meteen van start gaan. Je hebt voor boulderen geen uitrusting, cursussen of klimpartner nodig. Boulderen verbetert de algehele fitheid. Je traint er kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit, coördinatie, behendigheid en denkvermogen mee.

Aanvragen >

Scholen boulderen roest

Volwassenen

Daag je collega's, vrienden of familie uit voor een leuke bouldersessie onder begeleiding van onze trainers. Voor extra gezelligheid combineer je het klimmen met een borrel, lunch of diner. We hebben een knusse bar met lekkere koffie en een uitgebreid aanbod aan frisdrank en speciaalbier.

Prijzen

25 jaar ouder

  • t/m 14 personen: €17,50 pp
  • 15 tot 25 personen: €16,50 pp
  • 26+ personen: €15,50 pp

18 t/m 24 jaar

  • t/m 14 personen: €15 pp
  • 15 tot 25 personen: €14 pp
  • 25+ personen: €13 pp

Kleine groepen volwassenen (tot maximaal 15 personen) kunnen in overleg ook zonder begeleiding bij ons terecht. Reserveren is alsnog gewenst. De groep krijgt dan een korte uitleg waarna ze zelfstandig aan de slag kan. Je betaalt dan het reguliere bedrag per persoon. Begeleiding is natuurlijk leuker omdat je dan tips krijgt bij het klimmen.

Aanvragen >

 

Scholen boulderen roest