Groepen

Een sportieve activiteit bij boulderhal Roest kan met groepen kinderen of volwassenen. We organiseren ook superleuke Sportclinic!

Sportclinic Jeugd

Op zoek naar een sportieve dag met kinderen? Kom langs bij Boulderhal Roest. Na een korte uitleg kunnen de kinderen aan de slag onder begeleiding van de instructeur en de ouders. Benodigdheden: Sportieve kleding en schone sportschoenen (liefst met lichte zolen). Na een uur boulderplezier staat limonade met chips klaar om de dag gezellig af te sluiten. Minimum leeftijd: 8 jaar en minimaal 6 kinderen. Maximaal10

Kosten zijn €22,- per kind. Sportclinics Jeugd zijn alleen op vaste tijden mogelijk.

Boek de clinic gemakkelijk via dit boekingsformulier.

Sportclinic Jeugd boeken >

Kinderfeestje boulderhal roest

Scholen en groepen jeugd

Roest biedt gymlessen aan voor de bovenbouw van het basisonderwijs, middelbare scholen, mbo en hbo. De lesinhoud wordt aangepast aan de leeftijd, het niveau van de leerlingen en aan het aantal lessen. Andere groepen (bijv. scouting of sportclubs) kunnen ook komen boulderen. Er is veel mogelijk!

Boulderen is laagdrempelig, leerlingen kunnen na een korte instructie meteen van start gaan. Je hebt voor boulderen geen uitrusting, cursussen of klimpartner nodig. Boulderen verbetert de algehele fitheid. Je traint er kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit, coördinatie, behendigheid en denkvermogen mee.

Aanvragen >

Scholen boulderen roest

Volwassenen

Daag je collega's, vrienden of familie uit voor een leuke bouldersessie onder begeleiding van onze trainers. Voor extra gezelligheid combineer je het klimmen met een borrel of wat lekkers te eten. We hebben een knusse bar met lekkere koffie en een uitgebreid aanbod aan frisdrank en speciaalbier.

Prijzen

Voor groepen rekenen we 60,- per instructeur per sessie van 1 uur naast het normale entreetarief per persoon.

Kleine groepen volwassenen (tot maximaal 15 personen) kunnen in overleg ook zonder begeleiding bij ons terecht. De groep krijgt dan een korte uitleg waarna ze zelfstandig aan de slag kan, je betaalt dan gewoon het reguliere bedrag per persoon.

Aanvragen >

 

Groepen roest